De goedkoopste van Nederland
 Kom naar Genemuiden/Oudenbosch
 Tot wel 50% onder de winkelprijs

Kunstgras Coupon

Vind het goedkoopste stukje kunstgras

Kunstgras Coupon

Op zoek naar een nog goedkoper stukje kunstgras? Kom dan snel langs en duik in Genemuiden of Oudenbosch en vind de perfecte kunstgras coupon. Daar vindt u kunstgrascouponnen van de hoogste kwaliteit in verschillende afmetingen. Er zit mogelijk een coupon tussen die precies in uw tuin of op uw balkon past. En anders snijden we het even voor u op maat. Wij hebben rollen van 40 meter lang  en 4 meter breed  waar wij ongetwijfeld ook het stuk kunstgras dat u zoekt vanaf kunnen snijden.

Waarom een kunstgras coupon?

Wij snijden kunstgras ter plekke op maat voor onze klanten. Soms houden we een stuk kunstgras over. En dit stuk kan net genoeg zijn om uw tuin te voorzien van een nieuwe kunstgrasmat. Ook de couponnen snijden we voor u precies op maat.

Prijzen kunstgras coupon 

De prijs van een coupon kunstgras is afhankelijk van de soort kunstgras en de afmetingen van de coupon. U vindt bij ons al coupons van eersteklas kunstgras vanaf € 2,95 per m². Gaat u voor de crème de la crème van ons kunstgras, dan betaalt u slechts € 15,95 per m² voor een coupon.

kunstgras coupon - Kunstgrasvoordeel genemuiden
kunstgras coupon - Kom langs in Oudenbosch

Kunstgras rechtstreeks uit de fabriek

Bij Kunstgrasvoordeel koop je kunstgras rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kunnen we u zeer lage prijzen aanbieden, voor kwalitatief goed kunstgras. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit kunstgras van het merk Ten Cate.

Waar kunt u ons vinden?

We hebben een filiaal in Oudenbosch en Genemuiden. Hier kunt u een kijkje nemen in onze couponnenhoek. Voor advies kunt u één van onze vakkundige medewerkers vragen. Zij kunnen u precies vertellen welk kunstgras in uw situatie het meest geschikt is.

Kom langs in Genemuiden of Oudenbosch

Op zoek naar het perfecte stukje kunstgras? Kom dan langs bij Kunstgrasvoordeel in Genemuiden of Oudenbosch. Wij leveren topkwaliteit kunstgras rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kunnen wij ons kunstgras aanbieden tegen de laagste prijzen.

Vestiging Genemuiden gaat verhuizen