De goedkoopste van Nederland
 Kom naar Genemuiden/Oudenbosch
 Tot wel 50% onder de winkelprijs

Kunstgras kopen België

Kunstgras kopen België

Wilt u kunstgras kopen in België voor in uw tuin? Dan bent u bij Kunstgrasvoordeel aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kunstgras aan particulieren. Bij ons kunt u kunstgras kopen nabij België dat van een hoogstaande kwaliteit is. Bovendien kunt u bij ons kunstgras kopen vlakbij België tegen zeer voordelige prijzen.

Kunstgras kopen in België van een topkwaliteit

Steeds meer mensen komen naar onze winkel om kunstgras te kopen in België voor in hun tuin. Dit is ook niet zo vreemd, want bij ons kunt u kunstgras kopen nabij België van een zeer hoogstaande kwaliteit. U kunt bij ons namelijk uitsluitend kunstgras kopen vlakbij België van het merk Tencate. Dit is een merk dat duurzaam kunstgras levert van een topkwaliteit. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment van gras. Zo heeft u de keuze uit kort of lang gras en gras in afwijkende kleuren, zoals paars, oranje of roze. U kunt bij ons dus kunstgras kopen in de buurt van België, dat helemaal in de stijl van uw tuin past.

Contact

Denkt u er ook over om kunstgras te kopen in België? Dan bent u bij Kunstgrasvoordeel van harte welkom. U kunt altijd even een bezoekje komen brengen aan onze winkel. U vindt ons aan de Schering 17a in Genemuiden. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 09.00 tot 12.00 uur. Heeft u vragen over kunstgras kopen nabij België? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 038 – 38 566 70 of stuur een mail naar info@kunstgrasvoordeel.nl.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vestiging Genemuiden gaat verhuizen