De goedkoopste van Nederland
 Kom naar Genemuiden/Oudenbosch
 Tot wel 50% onder de winkelprijs

Lever in op de prijs niet op de kwaliteit

Heeft u last van kale of bruine plekken in uw gras? Staat er meer onkruid dan gras in uw tuin? En is het gras aan de overkant dus altijd groener? Dan is kunstgras de ideale oplossing voor u. Waarom kunstgras de oplossing is? Dat vindt u terug in onderstaande voordelen.

Het gemak van kunstgras

Het grote voordeel aan kunstgras is dat het vooral heel veel gemak biedt. Hierbij kunt u onder andere denken aan stoppen met grasmaaien, stoppen met sproeien en stoppen met bemesten. Het bovenstaande is met kunstgras dus allemaal verleden tijd, waardoor u dus eigenlijk alleen maar hoeft te genieten van een kunstgras gazon. Een kunstgras gazon hoeft alleen af en toe opgeborsteld te worden, zodat de grassprieten weer omhoog staan. Tegenwoordig zijn er ook veel soorten kunstgras waarbij het zelfs al nauwelijks meer nodig is om het gras op te borstelen.

Veilig

Een ander belangrijk voordeel van kunstgras is het feit dat het veilig is. Een kunstgas gazon is veel zachter, waardoor kinderen of huisdieren onbezorgd kunnen spelen op het gazon. Daarnaast heeft u ook veel minder last van ongedierte, wat voor de kids fijn is als ze aan het spelen zijn. Kunstgras vat daarnaast ook niet snel vlam, waardoor een vonk van de barbecue of een rokende sigarettenpeuk geen probleem is. Op een kunstgras gazon kan het hele gezin dus optimaal genieten.

11905408_1190738460943323_9185301774096756415_o

Altijd een mooie uitstraling

De uistraling van kunstgras is en blijft altijd mooi. Waar veel mensen nog steeds denken dat kunstgras een onechte uitstraling heeft, bewijzen wij wel degelijk het tegendeel. En natuurlijk er zijn altijd goedkope kunstgrassoorten die er wat minder realistisch uitzien. Niet voor niets dat deze goedkope varianten vaak voor andere doeleinden gebruikt worden dan de grasmat in de particuliere tuin. Daarnaast zijn er ook veel kwalitatieve kunstgrassen verkrijgbaar die niet van echt gras te onderscheiden zijn. En kunstgras is niet alleen mooi bij het liggen, maar blijft jarenlang die mooie uitstraling behouden.

Kies de juiste soort kunstgras

Het is uiteraard wel belangrijk om de juiste soort kunstgras te kiezen. Bepaal voor uzelf dus van tevoren wat de meest belangrijke eisen zijn, zodat u hierop uw keuze kunt baseren. Waar de één een realistisch gazon bijvoorbeeld belangrijk vindt, is voor de ander de prijs juist bepalend. Er zijn namelijk veel verschillende soorten verkrijgbaar met elk weer hun eigen unieke eigenschappen. Kunstgras is er in alle soorten en maten. De kunstgrassprieten zijn er in veel verschillende groen- en bruintinten om het natuurgetrouw te laten lijken en ze zijn er in diverse hoogtes, dieptes, lengtes en dichtheden.

Wij voorzien u graag van een passend persoonlijk advies op kunstgrasgebied, zodat u altijd de kunstgrassoort aanschaft die past bij uw voorkeuren, wensen en tuininrichting.

 

Kom langs in Genemuiden of Oudenbosch

Op zoek naar het perfecte stukje kunstgras? Kom dan langs bij Kunstgrasvoordeel in Genemuiden of Oudenbosch. Wij leveren topkwaliteit kunstgras rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kunnen wij ons kunstgras aanbieden tegen de laagste prijzen.

Vestiging Genemuiden gaat verhuizen