De goedkoopste van Nederland
 Kom naar Genemuiden/Oudenbosch
 Tot wel 50% onder de winkelprijs

Sportgras

Voetbal | Hockey | Tennis

Sportgras

Sportgras is een bijzondere vorm van kunstgras. Het is langer en het kan beter tegen een stootje: ideaal voor intensief gebruik. Sportgras is geschikt voor sportverenigingen maar ook voor ouders die het ideale speelveld voor hun kinderen willen. Sportgras is comfortabel en heeft weinig onderhoud nodig.

IMG_2467

10-jarig bestaan van de Cruyff Courts

Van onbekend in 2005 naar een begrip in 2015: In 10 jaar tijd 177 Cruyff Courts. Dit betekend ruim 209.000m2 speelruimte voor de jeugd!

Sportgras voor sportvelden

Enkele van onze grote fabrikanten leveren aan sportaccommodaties over de hele wereld. Zelfs tijdens de Olympische Spelen sporten de atleten op sportgras uit Genemuiden. Als u bij ons sportgras koopt, koopt u gras van de hoogste kwaliteit. U krijgt ook een kwaliteitscertificaat mee, dat u van die hoge kwaliteit verzekert.

IMG_2466

Sportgras als speelveld voor kinderen

Sportgras is net als alle andere soorten kunstgras die wij leveren 100% kindvriendelijk. Veel mensen gebruiken sportgras dan ook als speelveld. Het is lekker zacht.

IMG_2465

Sportgras voor ieder doel

U kiest niet alleen welk soort sportgras u wilt: ook het soort zand en de legmethode stemmen we af op uw wensen. Hebt u geen idee welk soort gras u nodig heeft? Wij adviseren u graag over de verschillende soorten sportgras en de mogelijke toepassingen. Zo hebt u altijd het kunstgras dat bij u past.

Kosten kunstgrasveld

Bij ons betaalt u voor sportgras veel minder dan in de winkel. U koopt namelijk rechtstreeks voor de groothandel. De exacte prijs is afhankelijk van het soort sportgras dat u kiest. Maar we beloven u: u zult verrast zijn door de lage prijs. En dat terwijl u niets hoeft in te leveren op kwaliteit. De vanaf prijs van sportgras is €7,95 p/m2. Neem voor een prijsopgave vrijblijvend contact met ons op.

Vestiging Genemuiden gaat verhuizen