De goedkoopste van Nederland
 Kom naar Genemuiden/Oudenbosch
 Tot wel 50% onder de winkelprijs

Voordelig Kunstgras

Kies voor eersteklas kunstgras

Voordelig kunstgras

Weg met gazonproblemen: kies voor eersteklas kunstgras. Kunstgras is zacht en ziet er prachtig uit. Met een kunstgras hebt u altijd een prachtig gazon.

Kunstgras heeft veel voordelen. Zo voelt het prettig aan en is het onderhoudsvriendelijk. We zetten de voordelen van kunstgras nog even op een rijtje. Met kunstgras heeft u:
• Vier seizoenen het mooiste en groenste gazon van de buurt
• Geen grasmaaier meer nodig
• Een lage waterrekening, want sproeien is niet meer nodig
• Geen last van hooikoorts en andere allergieën door uw gazon
• De ideale bodembedekker rondom zwembaden, want kunstgras is chloorbestendig
• Op de lange termijn de goedkoopste oplossing, want dan is kunstgras goedkoper dan graszoden
• Nooit meer kale plekken in het gazon, want kunstgras bedekt de hele bodem

Kunstgras is comfortabel

Kunstgras nodigt uit om erop te liggen, zonder dat u vies wordt. En omdat het in de zomer lekker koel blijft, is uw nieuwe gazon een aangenomen vertoefplaats. Kinderen spelen er ook graag op, want het is heerlijk zacht.

FB_IMG_1424811151349

Net echt, dat kunstgras

Kunstgras is tegenwoordig bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Veel van onze klanten komen terug met verhalen over hun buren die na weken het nieuwe gazon te hebben bewonderd, nog niet door hadden dat het om kunstgras ging. Bij ons koopt u alleen het beste kunstgras. Hierin zit mos verwerkt, opdat het net echt gras lijkt.

Kosten kunstgras

Overweegt u om kunstgras te kopen? Bij ons koopt u eersteklas kunstgras voor de laagste prijs van Nederland. U betaalt bij ons gemiddeld zo’n 50% van de winkelprijs. En u ontvangt een kwaliteitscertificaat, dat de hoge kwaliteit van het kunstgras garandeert. De exacte prijs van het kunstgrasveld hangt af van het type kunstgras dat u koopt. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

 

Vestiging Genemuiden gaat verhuizen